RYCB

De R.Y.C.B. is een erkende sportvereniging die de zeilsport voor iedereen wil promoten en ondersteunen. Jongeren en volwassenen kunnen in de zeilschool op het Galgenweel te Antwerpen  terecht om kennis te maken met de zeilsport, of om hun zeiltechniek te verbeteren. Als eigenaar en uitbater van jachthavens in België en Nederland biedt de R.Y.C.B uitgebreide faciliteiten voor zeil- en motorjachten.

De R.Y.C.B. wil de zeilsport voor iedereen toegankelijk maken, ook voor mensen met een fysieke, verstandelijke, psychische, auditieve of visuele beperking. Daarom kan je bij ons terecht voor G-zeilen, met aangepaste boten en ervaren begeleiders.

De club blijft ook investeren in nieuwe infrastructuur voor zeilers en de zeilsport.  Het nieuwe clubhuis, waar al zo lang over gepraat werd, heeft vorm gekregen. De werken zijn in 2015 aangevat en het clubhuis werd feestelijk in gebruik genomen op 2 juli 2016.  In 2017 opende onze nieuwe jachthaven in Cadzand.

Ook in de jachthaven van Wolphaartsdijk zal onze club investeren in nieuwe infrastructuur. In samenwerking met de gemeente Goes wordt er gewerkt aan de renovatie van de Veerdam en de Jachthaven om in de zomer van 2021 volledig vernieuwd te zijn.

Onze gezellige jachthaven in Wolphaartsdijk is gelegen aan het Veerse Meer en vlak aan de sluis naar de Oosterschelde.

A : Wolphaartsdijkseveer 10 – 4471 ND Wolphaartsdijk Nederland

Havenmeester  : Ricardo De Jager

T: +31 113 581 496
M: +31 620 132 175
E: [email protected]

Havencommisaris : Herman Van Leugenhaege


E: [email protected]
W: www.rycb.be

Met sportieve groeten

Het R.Y.C.B. bestuur


Deze website is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Goes

© 2020 Welkom Wolphaartsdijk.