Eten & Drinken in Wolphaartsdijk

Wolphaartsdijk heeft verschillende eetgelegenheden. Van een avond culinair uit tot even snel een frietje halen, alles is mogelijk in Wolphaartsdijk! Bekijk de verschillende restaurants in Wolphaartsdijk!

Restaurant Meliefste

Restaurant Meliefste is een nieuwe plek waar gedrevenheid, passie, kennis en liefde voor het vak hand in hand gaan. De omgeving en de seizoenen spelen een belangrijke rol, ze laten zich leiden door de natuur en halen hier onze inspiratie uit.

Thijs Meliefste, met jarenlange ervaring in de beste restaurants van Europa, heeft de leiding over de keuken. Anuschka Meliefste is de gastvrouw en zal de gasten verwelkomen. Samen zijn ze blij met iedere gast waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Restaurant de Meerkoet

Restaurant de Meerkoet is een veelzijdig restaurant waar u met uw partner, vrienden of grote groepen terecht kunt voor heerlijke gerechten uit de uitgebreide menukaart. Zowel voor lunch als diner. De Meerkoet heeft een gunstig gelegen terras  en met slecht weer zit u heerlijk in de serre direct aan het water. Verder is er aan de zijkant van het restaurant een frietloket waar u snel even een frietje kunt halen.

Brew- & Brasserie den Baas en zijn Madam

Den Baas en zijn Madam is een gezellig Vlaams Bourgondische eetcafé. Je zit hier goed voor een lekker hap eten en vele verschillende biertjes. Vanaf Restaurant den Baas en zijn Madam kunt u prachtig uitkijken over het Veerse Meer.

Kreekes Vis & Resto

Kreekes Vis en Resto is een klein gezellig restaurantje midden in het dorp. Je kan hier terecht voor de lekkerste visgerechten tegen een hele schappelijk prijs.

Marcel van de Kreeke

Marcel van de Kreeke is beroepsvisser op het Veerse Meer en kan lekkere verse vis en paling leveren, wel nog even zelf klaarmaken!

De Mosselcompany

De Mosselcompany bakt mosselen op locatie. Ideaal voor familiefeesten en bedrijfsuitjes


Deze website is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Goes

© 2019 Welkom Wolphaartsdijk.