Bouwonderneming van Loo

Bouwbedrijf van Loo; Welkom WolphaartsdijkBouwondernemming van Loo is de aannemer bij uitstek voor de lokale aanpak. In de volksmond ook wel de dorpsaannemer van Wolphaartsdijk. Wij zijn een familie bouwbedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de woning-, utiliteits- en waterbouw. Wij leveren kwaliteit, vakwerk en service in heel Zeeland.

Wij helpen u graag bij het realiseren van uw woonwensen. Wij hebben een nuchtere kijk op ieder bouwproject en geven u een realistisch beeld van de kosten. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouw, renovatie, badkamers en onderhoud.

Neem eens een kijkje op onze website. Zo krijgt u een beeld bij hetgeen wij voor u kunnen betekenen. Natuurlijk komen wij voor een vrijblijvend gesprek graag bij u langs!

 

Bouwbedrijf van Loo is opgericht in 1998 als eenmanszaak door Merien van Loo. Gevestigd in Wolphaartsdijk. Na het afronden van zijn opleiding tot aannemer is zoon Bouw van Loo in 2005 in de zaak gekomen.

Wij hebben geen personeel in dienst maar werken wel samen met vaste partners. U kunt daarbij onder andere denken aan een tekenaar, timmerlieden, electriciens, loodgieters, metselaars e.d. Ook hebben wij goede contacten met leveranciers van onder andere bouwmaterialen, tegels, en sanitair.

Het voordeel van ons familiebedrijf is dat de contactlijnen kort zijn voor u als opdrachtgever. U heeft een vast aanspreekpunt op de bouwplaats en op kantoor. We kunnen door de korte lijnen snel en effectief werken. We staan garant voor een klantvriendelijke aanpak.

Wij denken graag met u mee en informeren u over de mogelijkheden.

 

Bouwonderneming van Loo

Merien en Bouw van Loo

Veerweg 55

4471 NB Wolphaartsdijk

tel. +31 113 58 17 20

www.bouwbedrijfvanloo.nl

[email protected]


Deze website is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Goes

© 2020 Welkom Wolphaartsdijk.