De Knaagstal

Voor paarden en knaagdieren

De Knaagstal; Welkom WolphaartsdijkDe knaagstal is een groeiend bedrijfje, aan de veerweg in Wolphaartsdijk, voortkomend uit een uit de hand gelopen hobby in het houden van ‘voornamelijk’ knaagdieren en paarden. De dieren worden zo natuurlijk mogelijk gehouden in zo groot mogelijke verblijven en waar mogelijk in groepsverband om hen een zo fijn mogelijk leven te geven.

De Knaagstal; Welkom Wolphaartsdijk

Bij de knaagstal kun je terecht voor:

– het aankopen van een huisdier (konijn, cavia, hamster, gerbil);

– de opvang van je kleine huisdier tijdens je vakantie, je wil toch ook dat je huisdier een fijn verblijf heeft zodat jij zorgeloos op vakantie kunt;

– pension stalling van je paard/pony in een kudde, altijd buiten met inloopstal (dus niet op stal);

– Om paard/pony te rijden waarbij ook buitenritten mogelijk zijn voor jong en iets minder jong, ervaren en iets minder ervaren. (manege)

In de toekomst kunt u ook terecht voor huifkartochten, kinderfeestjes en op vakantie met je paard ‘aan het veerse meer’ .Op vakantie met je paard wordt straks mogelijk in de ruime stacaravan met paddock en weidegang voor je paard.

Heb je nog andere wensen, vraag gerust eens naar de mogelijkheden, de knaagstal staat open voor ideeën. Mocht je geinteresseerd zijn dan kun je altijd op afspraak vrijblijvend een kijkje komen nemen.

 

De Knaagstal

Lucinda van Oorschot

Veerweg 38A

4471 NC Wolphaartsdijk

tel: +31 6 54 39 65 96

www.de-knaagstal.nl

[email protected]

facebook


Deze website is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Goes

© 2019 Welkom Wolphaartsdijk.