Fysio Manuele Therapie P.J. van Liere

Praktijk Loopband

Fysiotherapie  van Liere is een centrum voor fysiotherapie met een visie op de toekomst! U staat bij ons  centraal en samen met u kiezen wij voor de behandeling die het beste bij u past.

Wij hebben een moderne praktijk waar de persoonlijke benadering van de cliënt centraal staat en die gekenmerkt wordt door een diversiteit van behandelmogelijkheden, meer dan 30 jaar deskundigheid en ervaring op het gebied van aandoeningen aan het bewegingsapparaat met een grote drang naar vernieuwing in aanpak en uitstraling om u als cliënt optimaal van dienst te kunnen zijn

U kunt in onze praktijk terecht voor Fysiotherapie, Manuele therapie, Dry Needling, Kinderfysiotherapie, Schrijfproblematiek bij kinderen,  Bekkenfysiotherapie, Zwangerschapsgerelateerde klachten,  Medical taping en Fysiotherapie bij duizeligheidsklachten.

U kunt u bij ons aanmelden met een verwijzing van een arts (huisarts, specialist) maar ook rechtstreeks zonder verwijzing. Aan de hand van een screening beoordelen we dan, samen met u, uw klachtenbeeld.

Fysiotherapie van Liere

Hoofdstraat 32

4471 AJ Wolphaartsdijk

Tel: 0113-5813 08

WhatsApp: 06 -16549134      (Fysiotherapie van Liere)

[email protected]

www.pvanliere.nl

facebook


Deze website is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Goes

© 2020 Welkom Wolphaartsdijk.