Gerdien Weezepoel Gewichtsconsulent

Voor een vitaal leven is een gezond gewicht van groot belang. Gewichtsconsulent Gerdien Weezepoel coacht en begeleidt particulieren (volwassenen én kinderen) én werknemers van bedrijven/organisaties met het bereiken van een gezond gewicht door het aanleren van een gezonde leefstijl. Zo ondersteunt zij mensen met afvallen, het handhaven van een gezond gewicht, het vitaler worden én het verminderen van eventuele gezondheidsklachten.

“Mijn kracht ligt in het persoonlijke advies op maat en de coachende rol die  ik vervul in de aanpassing van voeding en leefstijl.  Ik adviseer aangaande de persoonlijke situaties, praat over eet- en beweeggewoontes en geef praktische adviezen. Ook geef ik oefeningen om de motivatie hoog te houden of om emotie-eten te onderdrukken. Deze punten worden door cliënten als zeer waardevol aangemerkt en zorgen er onder andere voor dat cliënten aangeven dat hun eet- en beweegpatroon blijvend verandert”.

BGN Gewichtsconsulent

Gerdien Weezepoel is aangesloten bij de beroepsvereniging BGN. Een BGN gewichtsconsulent werkt volgens de Algemene Richtlijnen Gezonde Voeding van de Gezondheidsraad. Een BGN werkt niet met afslankmiddelen zoals shakes, poeders en pillen. Zij heeft een diploma en is verplicht nascholing te volgen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied. Een voordeel voor cliënten is dat consulten vaak (gedeeltelijk) vergoed worden vanuit een aanvullende zorgverzekering.

 

Gerdien Weezepoel Gewichtsconsulent

Gerdien Weezepoel

Hoofdstraat 57

4471 AH Wolphaartsdijk

tel: +31 6 29 15 99 59

www.gerdienweezepoel.nl

[email protected]


Deze website is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Goes

© 2020 Welkom Wolphaartsdijk.