Iriz Thuiszorg

Iriz Thuizorg; Welkom WolphaartsdijkIRIZ Thuiszorg is een kleinere Thuiszorgaanbieder die zich beweegt op het vlak van verzekerde zorg, WMO en particuliere zorg. De zorg wordt verleend in de regio Zeeland te weten; Walcheren, Zuid Beveland, Noord Beveland en Schouwen. De particuliere markt richt zich op heel Zeeland.

Naast medewerkers in loondienst schakelen zij ZZP’ers ( zelfstandige zorgverleners)  in voor, met name, specialistische zorg als Palliatieve Iriz Thuizorg; Welkom WolphaartsdijkThuisZorg, waarbij de individuele behoeften en zelfbeschikking van cliënten centraal gesteld wordt.

De klantwaardes; respect, oog voor de mens, langer thuis wonen en de vraag achter de vraag zijn geen papieren woorden en worden samen met de cliënt naar zijn situatie vertaald en ingevuld.
De thuiszorg in Wolphaartsdijk en Oud – SabbingeIriz Thuizorg; Welkom Wolphaartsdijk word verleend door een klein team van professionals.
We proberen om samen met u de zorg zo persoonlijk mogelijk te verlenen.
U moet vertrouwen in ons stellen om ons tot uw persoonlijke situatie toe te laten. En dat is vaak al een hele stap om te nemen.

In deze veranderende wereld van de zorg is ons motto nog steeds om de klant als uitgangspunt te houden en u niet, zoals sommige andere organisaties, te confronteren met de eigen problemen. Je ziet zaken ontstaan als;  ’s avonds en in het weekend niet meer mogen douchen omdat dit voor de organisatie dure uren zijn.
Dit is voor IRIZ een ondenkbare gedachte. Als wij uw wensen niet in kunnen vullen zullen wij dit met u bespreken en u een alternatief aan bieden.

Daarnaast is IRIZ een organisatie die met zijn tijd mee wil gaan en op allerlei manieren bezig is om zich alleen of samen met anderen te ontwikkelen naar de toekomst.
In Wolphaartsdijk/ Oud – Sabbinge is vorig jaar, op initiatief van onder andere IRIZ, een opstart gemaakt voor bv de inloopochtenden in de Meuleweie.
Voor alle veranderingen in de zorg zichtbaar waren is er, wederom op initiatief van IRIZ , in samenwerking met een aantal andere organisaties een voorlichtingsavond geweest over veranderingen in de zorg.
Ook het initiatief voor een proef met het Tablet café is van IRIZ afkomstig.

Er blijft altijd wat te verbeteren.
Dit doen wij vaak in samenwerking met onze cliëntenraad.
Natuurlijk gaan er ook bij IRIZ wel eens dingen mis.
Wij gaan er vanuit dat dit niet anders kan zolang er sprake is van mensenwerk.
Het afhandelen van die fout is voor ons wel belangrijk.
U word hier in gekend en daar waar nodig zal een excuus op zijn plaats zijn vanuit onze kant.

Wilt u meer over ons weten of informatie over zorg ontvangen dan kunt u onze eigen website bezoeken  www.iriz.org of met ons bellen via 0113 – 23 25 29.

 

Iriz Thuiszorg

onderdeel van Kleinepier Beheer

Mw. J.J. Kleinepier

Pr. Brernardstaat 38

4471 PZ Oud-Sabbinge

tel. +31 113 23 25 29

www.iriz.org

[email protected]


Deze website is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Goes

© 2020 Welkom Wolphaartsdijk.