Kanoa Outdoor & Events

KANOA Outdoor & Events
Kanoa is een outdoor- en evenementencentrum gevestigd midden in Zeeland, precies tussen Goes en Middelburg in, aan het Veerse Meer. Gefascineerd door (buiten)sport, mens en natuur hebben we ons centrum ingericht voor een actief dagje uit in Zeeland. Kanoa biedt je de kans om te genieten op het water, met beide voeten op de grond en/of juist de lucht in te gaan in tijdens verschillende klim activiteiten. Dit alles onder begeleiding van enthousiaste en ervaren instructeurs.  Alle elementen van de natuur zijn terug te vinden bij Kanoa.
Binnen no-time zal je bij Kanoa een ultiem vakantie gevoel ervaren, dit door de fantastische locatie en diverse mogelijkheden die wij  bieden qua sport en reactie. Het zit hem al in onze naam: ‘Kanoa’. Kanoa is Hawaiians voor ‘The Free One”, het geweldig vrije gevoel die je ervaart tijdens een perfect dagje uit in Zeeland. Even alle last opzij en alleen maar genieten van positiviteit!  Sporten in de natuur maakt je vrij. 
Kanoa streeft ernaar om mensen van jong en oud op een plezierige en sociale manier kennis laten maken met natuur en sport, door het aanbieden van uitdagende activiteiten op eigen spierkracht, met een educatief karakter en voor een eerlijke prijs. Iedere dag weer het avontuur aangaan met de deelnemers is voor ons een ultieme vrijheid.
Waar zijn we goed in?
Kanoa is dé plek als het gaat om het verzorgen van actieve arrangementen voor grote groepen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen tegelijkertijd actief is en dat iedereen mee kan doen aan de activiteiten. Ongeacht de fysieke gesteldheid en durf kunnen de deelnemers op hun eigen manier deelnemen. 
Ook specialiseert Kanoa zich in het geheel verzorgen van de perfecte dagjes uit. In samenspraak met de opdrachtgever zijn er talloze mogelijkheden om jullie dag in te richten zoals je dat wilt. Daarin is Kanoa begeleidend en in staat om op allerlei verschillende niveau’s je te ontzien van de organisatie. Hierdoor zal de voorbereiding en uitvoering geheel door Kanoa kunnen worden verzorgd. Ervaren organisatoren staan voor je klaar om te helpen waar nodig.

 

Kanoa Outdoor & Events

Muideweg 225

4471 NM Wolphaartsdijk

tel: +31 113 58 16 09

www.kanoa.nl

[email protected]


Deze website is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Goes

© 2019 Welkom Wolphaartsdijk.