Ondernemers

Winkeliers

Wolphaartsdijk kent verschillende winkels, zo zijn er  twee supermarkten, een grote watersportwinkel en een fietsenzaak. Alles wat u nodig heeft kunt u in de winkels van Wolphaartsdijk vinden.

Winkeliers

Landbouwbedrijven

Wolphaartsdijk heeft een groot grondoppervlak. Het meeste hiervan wordt gebruikt voor de teelt van verschillende gewassen. Aardappels, uien en tarwe zijn de gewassen die het meest rondt Wolphaartsdijk te vinden zijn.

Landbouwbedrijven

Persoonlijke Verzorging

Zoekt u een kapper, een pedicure, een schoonheidssalon, een fysiotherapeut of de thuiszorg? Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge hebben het allemaal!

Persoonlijke Verzorging

In en om het huis

Alles wat u in en om het huis geregeld wilt hebben, kan in Wolphaartsdijk! Van Hovenier tot stoffeerder, van Elektricien tot Schilder!

in en om het huis

Ondernemers in de Recreatie

Wolphaartsdijk, is qua recreatie een levendig plaatsje! Er zijn verschillende restaurants waar men heerlijk kan eten. Overnachting is ook geen probleem, er zijn verschillende campings die allerlei vormen van kamperen aan bieden. Zoekt u gewoon een lekker dagje uit in Wolphaartsdijk? Kom bijvoorbeeld paardrijden of watersporten!

Recreatie ondernemers

Digitale Vormgeving

Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge heeft u van alles te bieden. Een fotograaf, websitebouwer, vormgever, alles hebben we in huis!

Digitale vormgeving

Garages

Zoekt u een garage voor uw auto, grasmaaier of tractor? Wolphaartsdijk biedt het!
Garages

Overige Ondernemers

Naast de bovenstaande categorieën zijn er nog vele andere ondernemers in Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge!

Overige ondernemers


Deze website is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Goes

© 2019 Welkom Wolphaartsdijk.