Camping ’t Veerse Meer

Lekker ontspannen op Camping 't Veerse Meer

Camping 't Veerse Meer; Welkom Wolphaartsdijk

Camping ‘t Veerse Meer is een echte familie camping! De camping wordt gerunt door de familie Jasperse aangevult met medewerker Loes en vakantiekrachten. Dit zijn Stan & Marleen Jasperse. Samen met hun kinderen, Marjan, Jaco, Linda, Bas staan ze dag en nacht voor u klaar!

 

Hoe kampeert u het liefst?

Bij Camping ’t Veerse Meer kan het allemaal. Met onze ‘comfortplaatsen’ bieden weCamping 't Veerse Meer | Waterspeeltuin veel comfort qua ruimte, sanitair, service en privacy. Deze plaatsen zijn met heggen afgeschermd, zodat uw privacy gewaarborgd wordt. Alle plaatsen zijn voorzien van riolering, Centrale Antenne Installatie, Elektra, water, riolering en Wifi.

Er zijn zelfs plaatsen met privé sanitair. Hierbij heeft u uw eigen douche, toilet en wastafel op uw eigen plaats. Hoe comfortabel wilt u het hebben?

Mocht u geen eigen kampeermiddel hebben en graag willen kamperen?! Dat is dat geen probleem. Camping 't Veerse Meer | Camping CottageWij hebben ook luxe stacaravans en CampingCottages te huur.

 

Honden toegestaan op de camping, maar…

Uiteraard wel altijd aan de lijn en u dient uw hond buiten de camping uit te laten.

campingveersemeerspringen

U bent van harte welkom op onze gezellige familiecamping. Wij bieden een voor uw kinderen veilige omgeving en u kunt genieten van diverse activiteiten of gewoon van de rust. Met op korte afstand het Veerse Meer voor vermaak in of op het water en steden als Goes, Middelburg en Zierikzee in de buurt is er altijd wel iets leuks te beleven.

 

 

Camping ’t Veerse Meer

Fam. Jasperse

Veerweg 71

4471 NB Wolphaartsdijk

Tel: +31 113 58 14 23

http://www.campingveersemeer.nl/

[email protected]

facebookyoutube

 


Deze website is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Goes

© 2019 Welkom Wolphaartsdijk.