Tint styling

Interieurstyliste Edith Houberg:

‘Een interieur moet passen bij je levensstijl’

Soms heb je weleens het gevoel dat je woning of bedrijfspand iets mist. Kleuren die toch net niet matchen, materialen die een koude sfeer uitstralen of een ruimte die eigenlijk een andere indeling nodig heeft. Er moet iets veranderen maar wat dan precies?

Een interieurstylist is de aangewezen persoon om daarbij te helpen. Hij of zij kijkt met een frisse blik naar het interieur en komt maar al te vaak met ideeën waar je nog nooit aan hebt gedacht.

De in Wolphaartsdijk wonende Edith Houberg werkt sinds 2016 met groot plezier als interieurstyliste en is eigenaar van Tint Interieurstyling & Advies. Mensen hun woonwensen helpen te verwezenlijken is haar passie. Samen gaat ze met de opdrachtgevers op zoek naar sfeer, rust en warmte in het interieur.

“De interesse voor woonsferen en interieurs is bij mij eigenlijk altijd al aanwezig geweest.

Het is als interieurstylist mijn vak om ruimtes logisch in te delen en praktische oplossingen te bieden. Een huis is tevens een reflectie van wie je bent, waar je van houdt en van de levensfase waarin je zit.

Verder behoort op zakelijk vlak een ruimte natuurlijk ook de juiste uitstraling te hebben voor klanten en de mensen die er in werken.”

Moodboard

Edith wil stylen laagdrempelig maken en werkt daarom altijd binnen het door de klant vastgestelde budget. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek worden woonsmaak en woonwensen besproken. Soms kan worden volstaan met enkel een kleuradvies of een beknopt styling advies. Als het een groter woonproject betreft, dan wordt een interieurplan op maat gemaakt met moodboard, kleurenplan, verlichtingsplan en indelingsadvies in 2D of 3D. Als de klant dat prettig vindt kan TINT alle benodigde materialen, meubels en accessoires aanschaffen en laten bezorgen. Edith zet vervolgens aan het einde van zo`n project nog even de puntjes op de i door alles mooi af te stylen.

En wat een fijn gevoel geeft dit vervolgens om in uw nieuwe interieur uw gasten te mogen verwelkomen!

Goed om nog te vermelden is dat u TINT ook kunt inschakelen bij het inrichten van recreatiewoningen en modelwoningen, en dat TINT ook uw camper of caravan van een nieuwe, frisse look kan voorzien.

Bel voor een vrijblijvende afspraak naar Edith Houberg: 06-23912516 of bekijk eerst de website en portfolio: www.tintstyling.nl

Edith Houberg

TINT Interieurstyling & Advies

Noorddijk 10

4471AL Wolphaartsdijk

[email protected]


Deze website is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Goes

© 2020 Welkom Wolphaartsdijk.