VOICI vormgeving

Eerst zal ik mij even voorstellen: Mijn naam is Sandra. Ik ben grafisch vormgever met ervaring in de grafische branche sinds 1995. Mijn opleiding heb ik afgerond in Antwerpen, met een achtergrond van een kunstopleiding Beeldende Vorming. Hierna heb ik bij verschillende reclamebureaus ervaring opgedaan. Het werd snel duidelijk dat de ambitie lag bij het grafisch vormgeven.

Ruim 12 jaar werkte ik als vormgever bij Drukkerij Pitman in Goes. Na het faillissement van de drukkerij heb ik besloten om zelfstandig te gaan werken.

De naam VOICI kwam spontaan in mij op. VOICI (uitspraak: vwa-sie) betekent ‘zie hier’.

Door de ervaring die ik in de loop der jaren heb opgedaan, kan ik de wensen van de klant goed vertalen. Ik doe zaken met zorgvuldig gekozen drukkerijen, zodat u de beste kwaliteit drukwerk in handen krijgt voor een scherpe prijs.

WERKWIJZE

Vele soorten drukwerk en media geef ik vorm. Dit kan een nieuw ontwerp zijn of een opmaak in een bestaande huisstijl. Desgewenst geef ik advies over bijvoorbeeld formaat en papiersoort.

Nadat uw wensen, de financiële mogelijkheden en technische verwerkingen zijn besproken, maak ik een aantal ontwerpen. In samenspraak met u werk ik één ontwerp verder uit, totdat u daar tevreden over bent. Na uw akkoord verzorg ik het traject tot het gereed is.

Mijn werktijden zijn flexibel.

  • LOGO / HUISSTIJL
  • BROCHURE / BOEK
  • FLYER / FOLDER
  • ADVERTENTIE
  • AUTOBELETTERING
  • WEBSITE / MEDIAVORMGEVING
  • PERSOONLIJK ONTWERP

Neemt u ook eens een kijkje in de portfolio op mijn eigen site.

VOICI vormgeving

Sandra Steutel

Ring 32

4471 PT Oud-Sabbinge

tel: +31 6 50930912

www.voicivormgeving.nl

[email protected]

facebook


Deze website is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Goes

© 2019 Welkom Wolphaartsdijk.