De Zuidschor Watersport

Voor al uw boot- en watersportbenodigdheden

De Zuidschor; Welkom WolphaartsdijkDe Zuidschor Watersport is een veelzijdig nautisch bedrijf gelegen aan het mooie Veerse Meer te Wolphaartsdijk. John Siemerink en Petra Meijaard ontvangen u graag, samen met ons team, 7 dagen per week in de winkel of op de jachtservice.

 

Verhuur sloepen:

De Zuidschor Watersport verhuurt kleine sloepen voor 4 personen De Zuidschor; Welkom Wolphaartsdijktot grote reddingssloepen tot 20 personen. U heeft geen vaarbewijs nodig en na een korte instructie vaart u zo naar Kortgene, Kamperland of Veere! We hebben ook arrangementen inclusief overnachting en culinair genieten in Wolphaartsdijk, of een GPS tocht naar de eilandjes; leuk voor een dagje weg of een bedrijfsuitje.

 

Watersportwinkel:De Zuidschor; Welkom Wolphaartsdijk

Een watersportwinkel van 800m2 met meer dan 20.000 verschillende producten. Van technische watersportartikelen tot een grote collectie fraaie zeilkleding, mode & lifestyle. Op www.zuidschor.com kunt u 24 uur per dag bij ons winkelen in de webwinkel.

 

Jachtservice:

Naast winterberging en het kranen van uw schip, kunt u bij ons terecht voor schadereparaties, inbouw en reparatie van motoren en schilderen van uw boot. Ook voeren wij gaskeuringen uit en maken uw verstaging op maat. Ook het aanleggen van electra aan boord voeren wij graag voor u uit.

 

Verkoop Boten:

Kajuitzeiljachten, motorboten en open zeilboten worden door ons verkocht. Zowel nieuwe boten, zoals De Zuidschor sloepenserie, Carter optimisten, Splashes, Falcon zeilboten als ook gebruikte boten.

 

De Zuidschor Watersport BV

John Siemerink/Petra Meijaard

Zandkreekweg 5

4471 NG Wolphaartsdijk

Tel: +31 113 58 23 10

www.zuidschor.com

[email protected]

 


Deze website is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Goes

© 2019 Welkom Wolphaartsdijk.