De Kunstwei

De Kunstwei, recreatie & kamperen in Zeeland.De Kunstwei; Welkom Wolphaartsdijk

De plek voor jong en oud, voor mensen die respect hebben voor zichzelf, elkaar en de natuur
Het woord “Kunst” van Kunstwei betekent voor ons niet alleen creativiteit, maar zeker ook Levenskunst. “Wei” staat voor de groene open plek, met veedrinkput en vliedbergje.

Op de Kunstwei kunt u een groepsactiviteit, bijzondere vakantie, cursus of workshop meemaken en nieuwe ervaringen opdoen in uw eigen stijl en tempo.

Een weekend of een feest met familie, vrienden of collega’s op de Kunstwei behoort zeker tot de mogelijkheden, laat de ideeën stromen! In de juli en/of augustus organiseert de Kunstwei “ Doe Vakantie Dagen” en dat enkele weken aaneen.

In Zeeland is het altijd goed vakantie vieren! Vooral tijdens een weekend of midweek of de zomer vakantie genieten van rust en ruimte op één van de bijzondere campings van Nederland. De Kunstwei is een plek waar je kunt genieten van een welverdiende break. Heerlijk alleen of met het gezin met de mogelijkheid gebruik te maken van een breed scala aan mogelijkheden.

De Kunstwei ligt midden tussen de akkers en de ruimte om je heen is er altijd! Lekker je tent opzetten op een plek die past bij je wensen. Of kiezen uit een van de aanwezige accomodaties zoals een Yurt of een tipi. Er is modern sanitair aanwezig en er is een mogelijkheid om gebruik te maken van keuken faciliteiten of een barbecue.

Activiteiten

De Kunstwei is één van de bijzondere campings van Nederland omdat er ook mogelijkheden zijn om op persoonlijke groei of creatief vlak deel te nemen aan activiteiten. Er worden regelmatig ceremonies en workshops georganiseerd, die jouw geestelijk en lichamelijk welzijn zullen ondersteunen, kijk hiervoor op de website www.dekunstwei.nl bij Agenda.

 

De Kunstwei

Marjan van Dijke

Perponcherpolderweg 1

4471 RX Wolphaartsdijk

tel. +31 6 29 39 45 07

www.dekunstwei.nl

[email protected]


Deze website is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Goes

© 2019 Welkom Wolphaartsdijk.