Eric Konings Fotografie

Ik ben Eric Konings. Vakfotograaf. Al ruim 30 jaar. MEric Konings; Welkom Wolphaartsdijket passie voor het creëren van beeld. Fotografie vanuit je ziel. Idealistisch? Wellicht, maar zeker realistisch en met een eigen stijl. Stijlvol, spontaan en hip.

Getrouwd met Lydia en trotse papa van Eva. Ik ben in 1984 afgestudeerd als vakfotograaf aan de School voor Fotografie in den Haag. Daarna ben ik ruim 10 jaar actief geweest als commercieel vakfotograaf, bruidsfotograaf, trouwfotograaf, schoolfotograaf, portretfotograaf, reclamefotograaf. In die periode heb ik de meest uiteenlopende onderwerpen voor mijn camera gehad.

Ik ben mijn eigen bedrijf begonnen aangezien fotografie al ruim dertig jaar mijn passie is. Na heel lang voor verschillende studio’s gewerkt te hebben en een korte carrière in het bedrijfsleven heb ik enige tijd geleden mijn eigen fotografie onderneming kunnen starten. En daar ben ik hartstikke trots op! Het bloed kruipt waar het niet gaan kan zal ik maar zeggen. Mijn werkterrein ligt bij bruidsfotografie, portretfotografie, schoolfotografie, bedrijfsfotografie en ik geef workshops.

Fotograferen doe je vanuit je ziel. Het doet me enorm goed wanneer ik reacties van mijn klanten krijg. Blijkbaar spreekt het aan wat ik maak en daar doe ik het voor. Idealistisch? Wellicht, maar toch met name omdat het allemaal vanuit mijzelf komt en de drang om te creëren groot is. Ik werk vanuit het mooie Wolphaartsdijk (nabij Goes) in de provincie Zeeland. Daar heb ik een studio in de oude slagerij van het dorp. Ik heb ook een mobiele studio die overal snel op te bouwen is. Ook bij u thuis of op het bedrijf.

Ik nodig u alvast uit om een kijkje te nemen in mijn portfolio op mijn website www.erickonings.nl Uiteraard wordt dit regelmatig uitgebreid met actuele nieuwe beelden. Wellicht dat het u aanleiding geeft om eens met elkaar van gedachten te wisselen over de visualisatie van uw ideeën. Ik ben benieuwd naar uw reactie(s).

 

Eric Konings Fotografie

Eric Konings

Boomdijk 7

4471 AZ Wolphaartsdijk

tel. +31 6 14 46 49 10

www.erickonings.nl

[email protected]


Deze website is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Goes

© 2019 Welkom Wolphaartsdijk.