Restaurant Meliefste

Restaurant Meliefste is een mooi restaurant gelegen aan de jachthaven van Wolphaartsdijk aan het prachtige Veerse meer. Het restaurant heeft een natuurlijke en zachte uitstraling en biedt plaats aan 42 gasten. Er word uitsluitend gewerkt met dagverse en ambachtelijke producten die zoveel mogelijk uit de streek komen.

Buiten is er een vrolijk en gezellig terras waar men kan genieten van een heerlijke lunch of diner.

Wij zijn geopend van donderdag t/m maandag, dinsdag en woensdag wekelijkse sluitingsdagen
– donderdag geopend vanaf 18.30 uur, lunch gesloten.
– vrijdag t/m maandag lunch geopend van 12.00 uur tot 13.30 uur
– vrijdag t/m maandag diner geopend van 18.30 uur tot 21.00 uur.

Wij serveren geen koffie of iets anders op het terras, Wij zijn uitsluitend lunch & diner restaurant. Wij serveren uitsluitend een vastgesteld menu waarin de gasten een keuze hebben tussen 4 gangen, 5 gangen, 6 gangen, 7 gangen, 8 gangen.

Groepen tot 30 personen kunnen bij ons terecht, grotere groepen gaan helaas niet.

Vanuit de keuken komen de mooiste creaties naar voren, met zorg bereid. Klassiek onderbouwd maar modern gepresenteerd. Bij het maken van de menu’s wordt vooral geluisterd naar wat de natuur op dat moment te bieden heeft. Er word inspiratie opgedaan vanuit de natuur rondom het restaurant, uit de polder, uit het Veerse Meer en het bos.
Dat het restaurant een natuurlijke uitstraling heeft reflecteert zich op het bord. Groenten en vis hebben hier een hoofdrol. Wegens de voorliefde van de chef voor groenten, planten en eetbare bloemen word hier veel gebruik van gemaakt. Aangezien we in Zeeland zitten heeft vis, schaal en schelpdieren een grote rol. In het najaar zal er wild uit de streek op het menu staan. Seizoensgebonden koken vinden we belangrijk, hier hechten we veel waarde aan.
Voor feesten en partijen is het restaurant ook geschikt. Met name in de wintermaanden is er plaats voor familiefeesten zoals bruiloften of voor zakelijke lunches of diners.

Kortom, een leuk adres in het mooie Wolphaartsdijk. kom ervan proeven en genieten.

 

Restaurant Meliefste

Thijs en Anuschka Meliefste

Wolphaartsdijkseveer 1

4471 ND Wolphaartsdijk

tel: +31 113 58 13 26

www.restaurantmeliefste.nl

[email protected]


Deze website is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Goes

© 2019 Welkom Wolphaartsdijk.